If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Гледам някои се поотказват,аз пък се оказа почти сигурно,че май ще мога да дойда.Уговорката си остава утре 12ч на Метро2 нали?Ще гледам да съм там,айде до утре,дано
Ааа, никой не се е отказал - нормално е да се появяват пречки тук-там. Ма оня Мърфи ще да е виновен сигурно... Момчета, а сега малко по-сериозно. Приканвам всички за разумно шофиране утре - пътищата към и от морето са ужасяващо претоварени и опасни тия дни, а и ще е доста горещо на всичкото отгоре. Клуб "Алфа Ромео - България" от самото си създаване приканва за толерантност и взаимно уважение на пътя. Нека покажем, че сме съвестни и отговорни, и да опазим себе си и другите !
Лек път на всички, нямаме търпение да се видим утре !
Колеги голяма трагедия утре няма да мога да доида днес като трябваше да си получа заплатата но шефа ми се направи на много велик и нени даде парите и сега сум без никакви пари много се ядосвам че няма да мога да доида око може нещу по пощата или с някакви доставчици да ни пратите тениските и ако може и едно или две стикерчета ще сум мн мн благодарен
Колеги голяма трагедия утре няма да мога да доида днес като трябваше да си получа заплатата но шефа ми се направи на много велик и нени даде парите и сега сум без никакви пари много се ядосвам че няма да мога да доида око може нещу по пощата или с някакви доставчици да ни пратите тениските и ако може и едно или две стикерчета ще сум мн мн благодарен
Ебати шефа,той знае ли че си има работа със секта...
А сега сериозно:на заем не можеш ли да измислиш нещо...не си струва за такова дребно недоразумение да пропуснеш такова събитие...
В последния момент като гледам изникнаха пречки...лошо...на всички които няма да присъстват,а имат желание ще им кажа,че ще съжаляваме и ние,че няма да ги има...
Натиснете малко обстоятелствата,за да ги промените–няма невъзможни неща...
За колегите от София,аз предлагам като тръгнем към Пловдив да караме с някаква по нормална скорост,че има легенди на инхалатори(говоря за моята)а и не сме тръгнали на състезание.
Да се присъединя и аз към колегата - наистина ли няма шанс за някой лев на заем ?
Кофти е по такава тъпа причина да се пропусне събитие от този тип, наистина се надявам да уредите нещо и да се видим.
Колега направи всичко възможно...Ако няма да плащаш нощувка ще минеш само с 40-50лв. за гориво..както казаха колегите вземи на заем...А тениската не я купувай ако трябва...все някой от нас ще я вземе...хайде чакаме те
Иначе и аз предлагам да не се кара с над 120км... + че искам някъде почивка на някоя бензиностанция, защото до Пловдив ще съм изпил поне 3литра вода(без клима съм)...И ще трябва място за отичане
Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over ((((( ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it... ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY... by RUBIG service
Иначе и аз предлагам да не се кара с над 120км... + че искам някъде почивка на някоя бензиностанция, защото до Пловдив ще съм изпил поне 3литра вода(без клима съм)...И ще трябва място за отичане
Е ти ако 120км не можеш да задържаш, нагоре по баира незнам - ще те пуснем да се оттечеш в тоалетната на Метро2 . Иначе да нека скоростта не надвишава 120км/ч, тъкмо по-икономично и повече време за реакция на някой психопат!
Даването на газ, води до пристрастяване! Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment